About

Miért is írom mindezt?

Világ életben szerettem az autókkal foglalkozni, érdekelt az autóipar. 2012-ben kerültem kapcsolatba Európa legnagyobb gyártójával, 2013 legeleje óta hivatalosan is a legnagyobb európai autógyártó főhadiszállásán, a központi informatikai szervezetben dolgozom. Már több éve részt veszek a legfelső, csoport szintű projekt management szakmai vezetésében, a márkákon átívelő nemzetközi IT Governance-ben. Mivel munkám során én és a csapatom vezetjük a legnagyobb globális, autómárkákon átívelő informatikai és digitalizációs projekteket, így elég jó rálátásom van az autógyártás szinte minden szegmensére.

Többen szoktak rendszeresen megkeresni, hogy a különböző autóipari (nem autó modellekre gondolok), autó-IT híreket hogyan látom, mit gondolok róla (szigorúan mint magánszemély!). Felmerült bennem a kérdés… Érdekelne ez esetleg másokat is?

Így született meg ez az oldal…

(Fontos: nem adhatok és nem is adok ki belsős, céges vagy érzékeny adatokat, információkat. Szintén fontos: az kommentek, megállapítások és vélemények szigorúan a saját véleményeim, és ezek semmiképp sem értelmezhetők mint bármilyen szintű céges megerősítés, cáfolat vagy vélemény.)

Design a site like this with WordPress.com
Kezdjük el